Πισίνες

Παλλήνη - Εγκαταστάσεις Ελληνογερμανικής Αγωγής

Το πρόγραμμα κολύμβησης βρεφών και νηπίων του Family Athletic Club “Uδρία” λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Οι εγκαταστάσεις αυτές λειτούργησαν πρώτη φορά το 2006 και υπηρετούν το όραμα ενός πρότυπου κτηρίου με υψηλές προδιαγραφές. Η αρχιτεκτονική δομή και η επιλογή των χρωμάτων και των υλικών έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ζεστό, οικείο και φιλικό προς τα μικρά παιδιά.

pallini5

pallini

Το κολυμβητήριο είναι ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδιά, ιδανικό για πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης. Η πισίνα είναι κλειστή θερμαινόμενη με ξεχωριστά παιδικά αποδυτήρια, χώρο υποδοχής, χώρο αναμονής αλλά και χώρο αναμονής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τα μαθήματα (χώρος για φαγητό ή παιχνίδι).

pall-02

Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζoν και η ποιότητα του νερού ελέγχεται επισταμένα με αυτόματο σύστημα. Το όζoν είναι ο ιδανικός τρόπος καθαρισμού του νερού, ειδικά όταν η πισίνα χρησιμοποιείται από βρέφη και νήπια. Τακτικά πραγματοποιούνται δειγματοληψίες ύδατος,  οι οποίες αποστέλλονται για ανάλυση. Τέλος, το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνεχώς, αφού στην πισίνα λειτουργεί σύστημα υπερχείλισης.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν χώρο για την στάθμευση των αυτοκινήτων σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο του κολυμβητηρίου, ώστε  να διευκολύνετε η πρόσβαση.

Διεύθυνση: Πλατάνου 5, Παλλήνη Αττικής.
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00πμ - 20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ - 14:00μμ
Τηλέφωνα: 6982-11-98-55 και 210-817678-1 και 2, Ώρες λειτουργίας: 17:30μμ - 20:00μμ και Σάββατο 9:00πμ - 14:00μμ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>

Ο.Α.Κ.Α. - Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο

Το πρόγραμμα κολύμβησης βρεφών και νηπίων ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1999 στην πρότυπη πολυγωνική πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Η πολυγωνική πισίνα είναι ιδανική για την εκτέλεση των προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης. Η πισίνα βρίσκεται σε κλειστό και θερμαινόμενο χώρο και στεγάζεται στο κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου (δίπλα από το καταδυτήριο). Μία πολυγωνική τζαμαρία αυτονομεί το χώρο, παρέχοντας την ευκαιρία στους συνοδούς, που δεν εισέρχονται στο χώρο της πισίνας, να παρακολουθούν το μάθημα.

Η πισίνα πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και η ποιότητα του νερού ελέγχεται επισταμένα με αυτόματο σύστημα. Σε τακτά διαστήματα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες ύδατος, οι οποίες αποστέλλονται για ανάλυση, ενώ το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνεχώς, αφού στην πισίνα λειτουργεί σύστημα υπερχείλισης.

 oaka1

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν χώρο για την στάθμευση των αυτοκινήτων σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο στην πολυγωνική πισίνα του κολυμβητηρίου, ώστε  να διευκολύνετε η πρόσβαση.

Διεύθυνση: Κλειστό κολυμβητήριο Ολυμπιακού Σταδίου
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων:
 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00πμ - 20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ - 14:00μμ
Τηλέφωνο: 6974-02-66-81, Ώρες λειτουργίας: 10:00πμ- 20:00μμ και Σάββατο: 9:00πμ – 14:00μμ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας.