Παλλήνη – Εγκαταστάσεις Ελληνογερμανικής Αγωγής

Το πρόγραμμα κολύμβησης βρεφών και νηπίων του Premium Sports Club Ydria λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Οι εγκαταστάσεις αυτές λειτούργησαν πρώτη φορά το 2006 και υπηρετούν το όραμα ενός πρότυπου κτηρίου με υψηλές προδιαγραφές. Η αρχιτεκτονική δομή και η επιλογή των χρωμάτων και των υλικών έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ζεστό, οικείο και φιλικό προς τα μικρά παιδιά.

pallini

Το κολυμβητήριο είναι ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδιά, ιδανικό για πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης. Η πισίνα είναι κλειστή θερμαινόμενη με ξεχωριστά παιδικά αποδυτήρια, χώρο υποδοχής, χώρο αναμονής αλλά και χώρο αναμονής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τα μαθήματα (χώρος για φαγητό ή παιχνίδι).

pall-02

Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζoν και η ποιότητα του νερού ελέγχεται επισταμένα με αυτόματο σύστημα. Το όζoν είναι ο ιδανικός τρόπος καθαρισμού του νερού, ειδικά όταν η πισίνα χρησιμοποιείται από βρέφη και νήπια. Τακτικά πραγματοποιούνται δειγματοληψίες ύδατος,  οι οποίες αποστέλλονται για ανάλυση. Τέλος, το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνεχώς, αφού στην πισίνα λειτουργεί σύστημα υπερχείλισης.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν χώρο για την στάθμευση των αυτοκινήτων σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο του κολυμβητηρίου, ώστε  να διευκολύνετε η πρόσβαση.

Διεύθυνση: Πλατάνου 5, Παλλήνη Αττικής.
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00πμ – 20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ
Τηλέφωνα: 6982-11-98-55 και 210-817678-1 και 2, Ώρες λειτουργίας: 17:30μμ – 20:00μμ και Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>