Ο.Α.Κ.Α. – Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο

Το πρόγραμμα κολύμβησης βρεφών και νηπίων ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1999 στην πρότυπη πολυγωνική πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Η πολυγωνική πισίνα είναι ιδανική για την εκτέλεση των προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης. Η πισίνα βρίσκεται σε κλειστό και θερμαινόμενο χώρο και στεγάζεται στο κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου (δίπλα από το καταδυτήριο). Μία πολυγωνική τζαμαρία αυτονομεί το χώρο, παρέχοντας την ευκαιρία στους συνοδούς, που δεν εισέρχονται στο χώρο της πισίνας, να παρακολουθούν το μάθημα.

Η πισίνα πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και η ποιότητα του νερού ελέγχεται επισταμένα με αυτόματο σύστημα. Σε τακτά διαστήματα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες ύδατος, οι οποίες αποστέλλονται για ανάλυση, ενώ το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνεχώς, αφού στην πισίνα λειτουργεί σύστημα υπερχείλισης.

 

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν χώρο για την στάθμευση των αυτοκινήτων σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο στην πολυγωνική πισίνα του κολυμβητηρίου, ώστε  να διευκολύνετε η πρόσβαση.

Διεύθυνση: Κλειστό κολυμβητήριο Ολυμπιακού Σταδίου
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων:
 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00πμ – 20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ
Τηλέφωνο: 6974-02-66-81, Ώρες λειτουργίας: 10:00πμ- 20:00μμ και Σάββατο: 9:00πμ – 14:00μμ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>