Κολύμβηση άνω των τριών – Γενικές Πληροφορίες

Στο Premium Sports Club “Υdria” υπάρχουν τμήματα κολύμβησης για παιδιά άνω των 3 ετών που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα πρωτοποριακά προγράμματα κολύμβησης της Αυστραλίας και της Αustswim*.

kolimvisi-01

Τα προγράμματά μας πληρούν τις καλύτερες εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά όχι μόνο να αναπτύξουν μια δεξιότητα ζωής, αλλά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να διαμορφώσουν ένα χαρακτήρα πιο άρτιο. Με την συμμετοχή τους σε μία από τις καλύτερες φυσικές δραστηριότητες κοντά μας, τα παιδιά θα αναπτύξουν εμπιστοσύνη προς το νερό καθώς και αγάπη προς την κολύμβηση αλλά και σεβασμό στην αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσται για όλη τους τη ζωή.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι προπονητές μας που πάνω από όλα είναι παιδαγωγοί με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, τα αυστηρά ολιγομελή τμήματα, ο καλά οργανωμένος σχεδιασμός μαθήματος που διαθέτει συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς στόχους, το εξαιρετικά θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιείται η εκμάθηση έχουν δημιουργήσει πολλούς ευχαριστημένους νέους κολυμβητές.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά που ακολουθούν τμήματα επίλεκτα, προαγωνιστικά και αγωνιστικά συνεργαζόμαστε με το αθλητικό σωματείο “ΥΔΡΙΑ”.

*AUSTSWIM: Εθνικός εκπαιδευτικός οργανισμός της Αυστραλίας για τη διδασκαλία της κολύμβησης και της ασφάλειας στο νερό, ο οποίος έχει βραβευτεί, για 3 συνεχόμενες χρονιές, ως ο καλύτερος παγκοσμίως στην εκπαίδευση βρεφικής κολύμβησης.

kolimvisi-02

Για τα μεγαλύτερα παιδιά (άνω των 3 ετών) τα μαθήματα πραγματοποιούνται μια ή δυο φορές εβδομαδιαίως. Τα κάθε γκρουπ έχει 5 παιδιά πάντα με παρουσία του προπονητή εντός της πισίνας.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

Τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά είναι:

  • Ιατρική γνωμάτευση παιδιάτρου
  • 3 φωτογραφίες ταυτότητας

Τι εξοπλισμός χρειάζεται;

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων κολύμβησης είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση του ειδικού εξοπλισμού.

Για τα παιδιά:

  • Μαγιό
  • Σκουφάκι κολύμβησης
  • Μπουρνούζι
  • Αδιάβροχες παντόφλες

Που διεξάγονται τα μαθήματα;

Ο.Α.Κ.Α. – Κλειστό Κολυμβητήριο

Διεύθυνση: Κλειστό κολυμβητήριο Ολυμπιακού Σταδίου
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00πμ – 20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ
Τηλέφωνο: 6974-02-66-81, Ώρες λειτουργίας: 10:00πμ- 20:00μμ και Σάββατο: 9:00πμ – 14:00μμ

Περισσότερα..

Παλλήνη – Ελληνογερμανική Αγωγή

Διεύθυνση: Πλατάνου 5, Παλλήνη Αττικής
Ώρες λειτουργίας προγραμμάτων: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00πμ-20:30μμ (τα μαθήματα είναι μισάωρα), Σάββατο 9:00πμ-14:00μμ
Τηλέφωνα: 6982-11-98-55 και 210-817678-1 και 2, Ώρες λειτουργίας: 17:30μμ- 20.00μμ και Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ

Περισσότερα..

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>