Νηπιακή Yoga και Παιδική Yoga – Πληροφορίες

Νηπιακή Yoga (Toddler Yoga)

για παιδιά από 18 μηνών έως 4 χρονών

Η Toddler Yoga βασίζεται στην υπέροχη πρακτική της γιόγκα μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά. Οι τάξεις SMART (Stretch, Move And Relax Together) Toddler Yoga ξεχωρίζουν γιατί φέρνουν γονείς και παιδιά μαζί σε μία ολιστική εμπειρία γιόγκα προσφέροντας ένα δομημένο πλαίσιο για να ασκούνται οι ενήλικες, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν μαζί με τα μικρά τους. Στα μαθήματα τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αποκτούν δύναμη, ελαστικότητα, ισορροπία αλλά και μαθαίνουν τη βαθιά χαλάρωση που εξισορροπεί την ενεργητική δράση.

Η Toddler Yoga ενισχύει τη φυσική ευεξία, δίνει ερεθίσματα για τις γλωσσικές και ακουστικές δεξιότητες των παιδιών, ενώ παράλληλα οξύνει το πνεύμα και δυναμώνει τους οικογενειακούς δεσμούς. Κατά το μεταβατικό στάδιο όπου τα παιδιά αρχίζουν και αποκτούν μεγαλύτερη κινητικότητα και η σωματική επαφή με τους γονείς τους είναι συχνά μειωμένη, υποστηρίζεται μία γεμάτη αγάπη και παιχνίδι επαφή.

Αυτά τα γερά θεμέλια εξοπλίζουν τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους περιμένουν στον έξω κόσμο και υποστηρίζουν τους γονείς να επανασυνδεθούν με το εσωτερικό τους παιδί, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή τους.

 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ο.Α.Κ.Α.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974026681 (Καθημερινά 10:00-20:00)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>

 

 

Παιδική Yoga (Kids Yoga)

για παιδιά από 4 έως 7 χρονών

H Kids Yoga είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναπτύξουν τα παιδιά σημαντικά προσόντα σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον.
kids-yoga

Η διασκέδαση είναι το καλύτερο μέσο εκπαίδευσης των μικρών παιδιών μέσα από ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια και στάσεις yoga, αφού χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις και εξελίσσουν τις δυνατότητες μάθησης. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να σέβονται και να παρακολουθούν το σώμα τους και να εκφράζονται δημιουργικά μέσα στην ομάδα τους. Σε κάθε συνάντηση τα παιδιά ξεκινάνε με μια ομαδική δραστηριότητα που ενώνει την ομάδα, συνεχίζουν με στάσεις, παιχνίδι, ιστορίες και στο τέλος χαλαρώνουν…

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων γίνονται:

  • Παιχνίδια αναπνοής,
  • Παιχνίδια ισορροπίας, στήριξης και ελέγχου
  • Παιχνίδια ομαδικά και στηρίξεις ανά ζεύγη
  • Με μουσική και τραγούδι

και… πολλά ακόμα…

 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ο.Α.Κ.Α.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974026681 (Καθημερινά 10:00-20:00)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>