Baby Yoga – Πληροφορίες

για μωρά από 2 έως 18 μηνών

Η εμπειρία της κίνησης σε συνδυασμό με το άγγιγμα είναι το πιο πλούσιο ερέθισμα που μπορούμε να προσφέρουμε στα μωρά μετά τη γέννα.

Η Baby Yoga περιλαμβάνει απαλό μασάζ, προσαρμοσμένες στάσεις γιόγκα για ευλυγισία και ενδυνάμωση, κινήσεις που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και την ισορροπία καθώς και τεχνικές χαλάρωσης τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό της. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κλίμα χαράς, τραγουδιού, ανοίγματος και μοιράσματος με σεβασμό στα όρια του καθένα και επίγνωση των ιδιαίτερων αναγκών του.

Η μαμά δυναμώνει σωματικά κάνοντας ασκήσεις που εστιάζουν στο “κλείσιμο” του σώματός της μετά το μεγάλο άνοιγμα της γέννας και χαλαρώνει ψυχικά, αφού απολαμβάνει την παιχνιδιάρικη αλληλεπίδραση με το μωρό της και αισθάνεται ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην αναγνώριση των αναγκών του.

Η γιόγκα δίνει στα μωράκια τη χαρά της σωματικής κίνησης που ωφελεί την υγεία καθώς όλα τα όργανα του σώματός τους ενεργοποιούνται, τονώνεται το ανοσοποιητικό και ενισχύεται το κυκλοφορικό, ενώ παράλληλα ανακουφίζονται από τους κολικούς και τα προβλήματα της πέψης. Επίσης, δημιουργεί τις βάσεις για την άρτια ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη, αφού η ποιοτική αλληλεπίδραση με το αγαπημένο τους πρόσωπο τα βοηθά να αισθανθούν ασφάλεια και ελευθερία για να εξερευνήσουν και να αυτονομηθούν.

Η Baby Yoga ανοίγει τις καρδιές και επιτρέπει την ενέργεια να ρέει και την επικοινωνία να αναπτυχθεί ανάμεσα στη μητέρα και το μωρό.

Η εξάσκησή της αθόρυβα και σταδιακά οδηγεί σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής προσθέτοντας ευκολία, άνεση, δημιουργικότητα και χαρά στην καθημερινή τους συνεύρεση.

 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στo O.A.K.A.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974026681(Καθημερινά από τις 10:00-20:00)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα >>