Σεμινάριο τεχνογνωσίας Baby Swimming

Τώρα και στην Ελλάδα

διοργανώνεται

σεμινάριο τεχνογνωσίας για εκπαιδευτές

βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης

Θέλεις να παρακολουθήσεις το σεμινάριο Baby Swimming αποκτώντας τεχνογνωσία που δε θα μπορέσεις να αποκτήσεις σε κανένα άλλο σεμινάριο στον κόσμο;

Η ενασχόληση με το Baby Swimming αποτελεί πραγματικά μία ευχάριστη, συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία, η οποία παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία αξιόλογη και κερδοφόρα επαγγελματική αποκατάσταση.

Το σεμινάριο αυτό προσφέρει τεχνογνωσία που δε θα μπορέσεις να λάβεις από κανένα άλλο σεμινάριο! Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Μαργαρίτα Κοντζιά, η οποία πρώτη το 1999 εισήγαγε στη χώρα μας προγράμματα βρεφικής κολύμβησης, και είναι η μοναδική στην Ελλάδακαι μία από τις λίγες παγκοσμίως εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια, όπως και:

  • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MASTER) στο Baby Swimming.
  • Εκπαιδεύτρια Baby Swimming U.S.S.S.A. (United States Swim School Association).
  • Εκπαιδεύτρια Baby Swimming της Birthlight.
  • Εκπαιδεύτρια της Αustswim (εκπαιδευτικός οργανισμός της Αυστραλίας στην κολύμβηση) και αποκλειστική εκπρόσωπός της στην Ελλάδα για την εκπαίδευση προπονητών κολύμβησης και baby swimming.
  • Εισηγήτρια σε Διεθνή Συνέδρια Baby Swimming.
  • Εισηγήτρια σε Πανελλήνια Παιδιατρικά συνέδρια.
  • Επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με διδακτική προϋπηρεσία στο Baby Swimming (στην ειδικότητα Κολύμβησης και Αναψυχής), καθώς και εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Baby Swimming στα Διεθνή Συνέδρια Φυσικής Αγωγής που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Κομοτηνή.
  • Συμμετοχή σε όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια βρεφικής κολύμβησης ανά τον κόσμο που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 18 χρόνια (WABC Νέα Ζηλανδία, WABC Σιγκαπούρη, WABC Brighton, Καναδά, Αυστραλία, Όσλο, Αυστρία, Σουηδία, Αγγλία).
  • Παρακολούθηση σχολών Baby Swimming σε παγκόσμιο επίπεδο (Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Όσλο, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία).

Το σεμινάριο παρέχει την πιο ολοκληρωμένη, σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπαίδευση για προπονητές βρεφικής κολύμβησης. Συνήθως, σε κάθε σεμινάριο Baby Swimming  δίνονται μόνο 5 με 7 ασκήσεις, όμως στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζεται μία πληθώρα ασκήσεων με τις παραλλαγές τους. Επιπλέον, παρέχονται γνώσεις από την παρακολούθηση σχολών Baby Swimming από όλο τον κόσμο (Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία), αλλά και από τη συμμετοχή σε όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια βρεφικής κολύμβησης ανά τον κόσμο που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 18 χρόνια (WABC Νέα Ζηλανδία, WABC Σιγκαπούρη, WABC Brighton, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία, Αυστρία, Σουηδία, Αγγλία).

Επιπρόσθετα δίνονται πρακτικές συμβουλές, οι οποίες είναι δοκιμασμένες στην πράξη. Οι γνώσεις που θα αποκτηθούν είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που έχουν διδαχθεί οι προπονητές που εργάζονται στην “Uδρία”.

Το σεμινάριο θα απαρτίζεται από λίγα άτομα, τα οποία θα προέρχονται αποκλειστικά από την επαρχία. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις απαιτούμενες γνώσεις ώστε να μπορούν είτε να διδάξουν, είτε να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα.

Το σεμινάριο είναι τριήμερο και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή ή να πάρεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Μαργαρίτα Κοντζιά  με mail στο : mkontzia@baby-swimming.gr  ή στο τηλ.: 6974-02.66.81.